Welcome, visitor! [ Register | Login

About Krokodili

Description

rdh e zi sesa nuancat me ylber. Po gjithë ato gënjeshtra? Gjithashtu një çështje e atyre zonave gri që merr kjo shenjë që jo të gjithë i bëjnë. horoskopi Plus një Binjak është si një sfungjer informacioni, dhe me kaq shumë të dhëna, disa fakte mund të gabohen ose të rirenditen.

Pse i urrejnë njerëzit Akrepat?
Simboli i Akrepit Krokodili (akrepi) dhe planeti (Plutoni), mund të jenë fajtorë.
Si një shenjë uji e lëngshme, Akrepi është edhe më e vështirë personalitete dhe ndjenja të forta që fshihen nën pjesën e jashtme të tyre të ftohtë. Ata janë njerëz të aftë që mund të kryejnë projekte të mëdha dhe masive horoskopi me kontroll dhe besim. Intensiteti i tyre kur i afrohen një situate do të thotë që ata mund të kapërcejnë pothuajse të gjitha pengesat nëse vërtet mund ta vendosin mendjen e tyre për këtë detyrë. Shumë Akrepë kanë një fokus të palëkundur kur duhet ta thërrasin atë. Sidoqoftë, ato shpesh janë sekrete, duken të tërhequra dhe jo interesante, kur në të vërtetë po vëzhgojnë. të përcaktohet. Ndërsa ju mund t’i lidhni Akrepat me seksin, kjo në të vërtetë sepse është Krokodili shenja që sundon organet tona riprodhuese. Por me mend çfarë? Çdo shenjë horoskopi shoqërohet me një pjesë të trupit. Binjakët, për she

Sorry, no listings were found.